(Video) George Simion a dat BUZNA peste Emil Boc în Primărie: „Îl iubim pe domnul primar”

Updated on ianuarie 19, 2022 Copreședintele AUR, George Simion a dat buzna peste Emil Boc în Primărie dar fără scandalul de la Timișoara.  A mers doar el în instituție pentru o întâlnire cu edilul Emil Boc.

Copreședintele AUR, George SImion, a efectuat miercuri o vizită în județul Cluj. El a avut întâlniri cu mai mulți simpatizanți AUR, chiar în centrul orașului, unde a făcut o scurtă plimbare din Piața Avram Iancu spre Piața Mihai Viteazu.

(Video) George Simion a dat BUZNA peste Emil Boc în Primărie: „Îl iubim pe domnul primar” 1
(foto media9.ro)

Îl iubim pe domnul primar. Am fost pe la dumnealui. E un om rezonabil cu care se poate discuta. Îi mulțumim mult că ne-a primit”, a spus George Simion, citat de stiripesurse.ro.

„Întâlnirea a decurs bine, cum se face într-un județ și un oraș civilizat, și îl apreciez pe Emil Boc, se vede că are experiență. Am vorbit despre o temă spinoasă, care mă interesează în mod special -reabilitarea termică a blocurilor.

Vrem să o facem la 1%, am depus o inițiativă legislativă în acest sens și caut susținere politică”, a spus George Simion, după întâlnirea cu primarul Clujului, potrivit Cluj24.

Simion a fost flancat de jandarmi pe tot parcursul vizitei de la Cluj.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!