Noi restricții în Cluj Napoca, de mâine. Municipiul intră din nou în Scenariul Roșu

Updated on ianuarie 10, 2022 Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj va impune, în ședința de astăzi, noi restricții în municipiul Cluj-Napoca şi în comunele din județ, unde rata infectărilor a trecut de pragul de 3 cazuri la mie.

Rata infectărilor cu noul coronavirus a ajuns luni la 5,02 la mie în Cluj-Napoca.

Noi restricții în Cluj Napoca, de mâine. Municipiul intră din nou în Scenariul Roșu 1

Conform prefectului Tasnadi Istvan-Szilard, noile restricții vor intra în vigoare începând de mâine.

Astăzi va fi ședință CJSU și de mâine intră în vigoare noi restricții. Astfel, de mâine toate activitățile permise vor fi la capacitate de 30%, inclusiv restaurantele, care până astăzi au fost la 50%“, a spus prefectul Clujului pentru Ziua de Cluj.

Așadar, începând de mâine, competiţiile sportive se pot desfăşura, în Cluj-Napoca, în spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în intervalul orar 05ºº-22ºº, cu asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între persoane şi purtarea măştii de protecţie.

Spectacolele, concertele, festivalurile sau alte evenimente culturale sunt permise cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dar nu mai mult de 500 de persoane, în intervalul orar 05ºº-22ºº, cu asigurarea unei distanțe de 2 metri între persoane și a unei suprafețe de minimum 4 mp pentru fiecare persoană, precum şi cu purtarea măştii de protecţie.

Restaurantele şi cafenelele vor putea primi clienți doar la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 05ºº-22ºº.

error: Content is protected !!