Cluj: Un șofer s-a înfipt cu mașina într-o casă după care s-a dezbrăcat și a alergat pe jumătate gol în fața pompierilor

Updated on ianuarie 10, 2022 Un bărbat de 28 de ani a pierdut controlul volanului, iar maşina a pus la pământ un gard şi s-a oprit în zidul unei case în Gilău.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenţie, salvatorii au avut parte de un adevărat show. Şoferul s-a dezbrăcat şi a început să fugă pe jumătate gol pe şosea, făcând gesturi obscene în faţa celor chemaţi să-l salveze, transmite observatornews.ro.

Cluj: Un șofer s-a înfipt cu mașina într-o casă după care s-a dezbrăcat și a alergat pe jumătate gol în fața pompierilor 1

Gestul inexplicabil al bărbatului a venit imediat după ce a refuzat să-i fie recoltate probe biologice. În cele din urmă şoferul a fost transportat la o unitate medicală. Poliţiştii vor stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, dar şi ce sancţiuni i se vor aplica şoferului exhibiţionist.

Conform reprezentantilor Ipj Cluj un eveniment rutier s-a produs pe raza localității Gilau

Polițiștii au fost sesizați in jurul orei 17.18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece.

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabila, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea unui imobil.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate, refuzând totodată recoltarea de mostre biologice.

error: Content is protected !!