Djokovic „interzis” și la Cluj. Emil Boc: „Salut decizia autorităților australiene. Intri doar dacă ești vaccinat la acest turneu de tenis”

Updated on ianuarie 6, 2022 Djokovic (34 de ani) încearcă să anuleze decizia autorităților australiene de a-i respinge viza de călătorie, pentru a putea participa la Australian Open 2022.

Până la decizia instanței, Novak Djokovic rămâne într-un hotel de carantină, în care se află mai mulți refugiați.

Djokovic „interzis” și la Cluj. Emil Boc: „Salut decizia autorităților australiene. Intri doar dacă ești vaccinat la acest turneu de tenis” 1

Primarul Clujului, Emil Boc, a salutat, joi, decizia autorităților australiene pe motiv că nu l-a auzit nimeni pe Djokovic să spună ca are vreo afecțiune.

Este un talent extraordinar, dar una e una alta e alta. Salut decizia autorităților pentru ca e aceeași măsură aplicată indiferent despre cine e vorba. Intri doar dacă ești vaccinat la acest turneu de tenis.

Și eu sunt fan, dar nu pot să abandonez sistemul de valori în care cred, doar pentru că sunt fan Djokovic”, a declarat primarul Emil Boc, citat de Cluj24.ro.

Novak Djokovic a aterizat miercuri la Melbourne, pentru a participa la Australian Open, dar nu a fost lăsat să intre în țară.

Plecat cu o adeverință medicală care să-i permită să intre în țară, deși nu e vaccinat, sârbul a întâmpinat probleme la aeroport, unde a fost interogat și ținut mai bine de opt ore, din cauza vizei, informează Digisport.ro.

Guvernul de la Belgrad a încercat să rezolve speța, solicitând Ambasadei Serbiei din Australia să-i permită accesul lui Novak Djokovic, dar s-a lovit de un refuz.

error: Content is protected !!