(Foto) Clujean fără inimă. Și-a aruncat câinele din BMW direct în stradă. L-a scos din sac și a plecat nepăsător

Updated on decembrie 12, 2021 Proprietarul unui BMW cu numere de Cluj a făcut un gest condamnabil pe Calea Armatei Române din centrul Careiului.

Acesta pachează în faţa unor magazine, deschide porbagajul şi scoate un câine dintr-un sac, îl pune pe șosea, iar apoi pleacă.

(Foto) Clujean fără inimă. Și-a aruncat câinele din BMW direct în stradă. L-a scos din sac și a plecat nepăsător 1

Abandonul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă, fiind postată ulterior pe Facebook. Autorul înregistrării a sunat la Poliţie, după care proprietarul câinelui a fost identificat de poliţişti. El riscă o amendă între 1.000-3.000 lei, informează portalsm.ro.

„Catelusul este foarte speriat, foarte flamanad, sigur a primit si o corectie de nesupunere de la “domnul” B.L., posesorul BMW-ului.

Acum catelusul este in foster la o minunata doamna. Avem rugamintea sa ne ajutati sa-i gasim un foster, si pe urma o famile cu suflet si cu empatiei fata de aceste suflete nevinovate.

(Foto) Clujean fără inimă. Și-a aruncat câinele din BMW direct în stradă. L-a scos din sac și a plecat nepăsător 2 (Foto) Clujean fără inimă. Și-a aruncat câinele din BMW direct în stradă. L-a scos din sac și a plecat nepăsător 3

Careienilor, va rugam luati exemplul acestui domn din Cluj Napoca, de a avea atitudine fata de orice fapta reprobabila pe care vedeti ca o face cineva certat cu legea, nu ramaneti indiferenti, este spre binele tuturor oamenilor corecti.

Numai astfel vom putea schimba ceva, inclusiv in abandonarea cainilor”, este mesajul Asociației Puffi.

error: Content is protected !!