Femeia decedată astăzi în explozia de la pensiunea din Cluj este fiica viceprimarului din Jimbolia

Updated on decembrie 10, 2021 Andrea Kaba, în vârstă de 37 de ani, din județul Timiș, fiica viceprimarului orașului Jimbolia, este femeia care a decedat în urma exploziei de la pensiunea Monor din Cluj-Napoca.

Aceasta se afla de câteva zile în Cluj-Napoca, unde participase la un interviu pentru un loc de muncă. Sâmbătă urma să se întoarcă acasă, în Jimbolia, informează someseanul.ro.

Femeia decedată astăzi în explozia de la pensiunea din Cluj este fiica viceprimarului din Jimbolia 1

Alte două victime ale deflagrației, tot clienți cazați în pensiune, au fost transportați la spital. Este vorba despre doi bărbați, ambii de 34 de ani, din comuna Mădăraș, județul Harghita.

Cei doi erau muncitori în Cluj-Napoca. Ambii au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca, unul dintre ei rămânând internat în Cluj, pentru ca celălalt să fie fi transportat la o clinică de specialitate din București, suferind arsuri pe o suprafață mare din corp.

Potrivit ISU Cluj, cauza exactă a exploziei, care a fost urmată de incendiu, este în curs de cercetare. Conform declarațiilor primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, deflagrația ar fi fost provocată de o acumulare de gaz. De altfel, oamenii care locuiesc în zonă spun că s-a simțit miros puternic de gaz încă din ziua precedentă.

error: Content is protected !!