(Foto) Emil Boc, despre cauza exploziei puternice din Cluj. „Șocul exploziei a afectat și unele magazine și locuințe învecinate”

Updated on decembrie 10, 2021 O explozie puternică, urmată de u incendiu, a avut loc, vineri dimineață, în jurul orei 06:00, la o pensiune din Cluj Napoca.

A fost o explozie în această dimineața la o pensiune de pe strada Dunării. Din nefericire, în această dimineață, în jurul orei 7, a avut loc o explozie la pensiune de pe strada Dunării. Cauza: acumulare de gaze.
(Foto) Emil Boc, despre cauza exploziei puternice din Cluj. „Șocul exploziei a afectat și unele magazine și locuințe învecinate” 1
(Teodora M.: Așa era dimineață …. Imediat după explozie … 😢 Bieții oameni!)

Din nefericire, s-a raportat, până acum, un deces, două persoane cu arsuri destul de consistente și o persoana se află în stare de șoc.

Șocul exploziei a afectat și unele magazine și locuințe învecinate. În acest moment analizăm starea clădirilor învecinate pentru a decide în conformitate cu prevederile legale”, a precizat Emil Boc, citat de Stiri de Cluj.
(Foto) Emil Boc, despre cauza exploziei puternice din Cluj. „Șocul exploziei a afectat și unele magazine și locuințe învecinate” 2
(Foto) Emil Boc, despre cauza exploziei puternice din Cluj. „Șocul exploziei a afectat și unele magazine și locuințe învecinate” 3
(foto Szikszai Timea)

”În jurul orei 06:49, ISU Cluj a fost alertat prin apel la numărul unic 112 pentru a interveni la un incendiu în urma unei explozii, la un imobil din cartierul Mărăști din Municipiul Cluj Napoca.

Deplasați la fața locului colegii au găsit o persoană carbonizată, de sex feminin. Au mai fost identificate două victime care prezentau arsuri pe mare suprafață a corpului. Aceste persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgență și au mai fost asistate încă patru persoane care nu au necesitat însă a fi transportate la spital.

S-a intervenit pentru lichidarea incendiului, în acest moment intervenția este spre final, în sensul în care incendiul a fost lichidat”, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj, potrivit Antena3.

error: Content is protected !!