Pleacă de la CFR Cluj? 4 milioane de dolari pentru Dan Petrescu. Super oferta primită și răspunsul “Bursucului”

Updated on decembrie 7, 2021 Dan Petrescu a primit o ofertă tentantă din Golf, care l-a pus pe gânduri. Un salariu amețitor: 4 milioane de euro tocmai din Emiratele Arabe Unite.

Dan Petrescu are o ofertă din Arabia Saudită, pe care a amânat-o la fel ca pe aceea de la Federație.

Pleacă de la CFR Cluj? 4 milioane de dolari pentru Dan Petrescu. Super oferta primită și răspunsul "Bursucului" 1

Antrenorul campioanei a cerut un timp până la un răspuns, le-a transmis lui Burleanu și lui Stoichiță că va decide pe 20 decembrie, după ultimul meci din anul acesta al Clujului, acasă cu FC Argeș.

Contractul lui Dan în Ardeal mai e valabil încă doi ani și jumătate și ar fi nevoie ca patronul Ioan Varga să-i permită să încalce clauza, să plece gratuit, deoarece FRF nu va achita nicio sumă ca despăgubire, nu își permite să elibereze astfel un tehnician.

Datele au fost modificate de curând, întrucât Petrescu a mai primit o ofertă din Emiratele Arabe Unite. E vorba despre un club dispus să-i achite patru milioane de dolari într-un contract de un an. Antrenorul nu s-a lăsat tentat de suma foarte mare, el le-a transmis și arabilor același mesaj pe care îl lăsase către mesagerii Federației: „Vorbim pe 20 decembrie!”, transmite gsp.ro.

Dan a mai fost ofertat din zona arabă și în vară, înainte să se întoarcă la CFR Cluj, însă nu a fost foarte tentat să revină în spațiul acela după ce a avut un mandat foarte scurt în Qatar, unul care l-a convins că n-ar fi un fotbal pe placul lui, că îi e greu să se adapteze.

Acum implică trei părți care așteaptă un semn pe 20 decembrie: CFR, FRF și arabii. Federația nu a mai făcut niciun gest după ce l-a întâlnit pe Petrescu, Burleanu a arătat că așteaptă un răspuns al fostului internațional înainte să mai intre în tratative și cu alți antrenori.

error: Content is protected !!