Cluj: O icoană a lui Isus Hristos LĂCRIMEAZĂ de 5 zile la o biserică din Zorilor

Updated on decembrie 7, 2021 O icoană a Mântuitorului Isus Hristos de la Biserica cu Hramul ”Învierea Domnului” din cartierul clujean Zorilor lăcrimează neîntrerupt din data de 2 decembrie.

Parohul bisericii, părintele Nicolae Dura, a declarat pentru Cluj24 că icoana a început să lăcrimeze în data de 2 decembrie. După slujba de dimineață, doamnele care răspund de curățenie au observat fenomenul..

Cluj: O icoană a lui Isus Hristos LĂCRIMEAZĂ de 5 zile la o biserică din Zorilor 1

”Partea de pridvor a revenit la două doamne, una dintre ele fiind profesor universitar. Au luat candela, au pregătit untdelemnul, iar cealaltă doamnă a curățat icoana Mântuitorului Isus Hristos, o icoană pe pânză, față – spate.

Icoana a fost așezată la loc iar în următoarele câteva minute, până au luat candela ca să o pună înapoi, au observat că din ochiul stâng al Mântuitorului, de la pleopa de jos, a coborât o dâră sub formă de lacrimă până la vârful nasului Mântuitorului”, a spus părintele Dura.

Acesta a vrut a doua zi, în 3 decembrie, să ducă icoana în altar dar apoi a discutat cu un profesor de la Facultatea de Teologie din Alba Iulia, care i-a spus că a fost un caz similar în Alba unde icoana a fost așezată în Catedrala Arhiepiscopală, unde a stat foarte multe zile, apoi a fost strămutată.

Ea a încetat a mai plânge la aproximativ o zi după ce a fost așezată în catedrală, observând-se doar, uneori, mici bobițe, care nu au mai curs.

”Atunci am realizat că locul icoanei este acolo și ar fi bine să o ducem înapoi. Icoana este una pe pânză obișnuită, am verificat-o și pe cealaltă parte, e perfect uscată, nu are nimic. Și de atunci stăm și ne minunăm. Nu știu să spun decât că se întâmplă, mai departe doar Dumnezeu știe”

error: Content is protected !!