Cluj: Petrecere pentru copii, “spartă” cu lovituri de topor în uşă de un italian, în Florești

Updated on noiembrie 16, 2021 Un scandal a avut loc în Florești, acolo unde un bărbat a întrerupt o petrecere de copii cu un topor. Incidentul a avut loc în jurul orei 22.00.

Familia respectivă îl sărbătorise pe băiatul cel mic, în vârstă de 3 ani, aniversare la care mai invitase un cuplu cu alţi trei copii.

Cluj: Petrecere pentru copii, "spartă" cu lovituri de topor în uşă de un italian, în Florești 1

Oamenii spun că la aproximativ jumătate de oră după ce joaca celor mici s-a încheiat, vecinul lor italian care locuieşte cu un etaj mai jos, a mers cu un topor la uşa lor şi a început să lovească uşa şi să-i ameninţe, informează observatornews.ro.

Speriaţi, oamenii au sunat la 112, dar poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au văzut şi pericolul, ci doar pagubele materiale. După ce au discutat cu părţile implicate, oamenii legii au spus că cel mult pot merge a doua zi la secţia de poliţie pentru a depune o plângere pentru distrugerea uşii.

IPJ Cluj recunoaşte că poliţiştii care s-au ocupat de acest caz au acţionat în acest mod, dar nici nu era nevoie de mai mult pentru că poliţiştii au reuşit să rezolve conflictul cu vorba bună. Oamenii au depus plângere, dar spun că în noaptea respectivă nu au mai dormit acasă

error: Content is protected !!