Cine este Marinela Ileana Bocretaș de la „Puterea Dragostei”. Tânăra din Cluj, în vârstă de 24 de ani are o poveste de viață impresionantă

Updated on octombrie 27, 2021 Marinela Ileana Bocretaș a intrat în competiția Puterea Drgostei pentru a întâlni un bărbat puternic și hotărât. Tânăra din Cluj, în vârstă de 24 de ani are o poveste de viață impresionantă.

Marinela Ileana Bocretaș este din Cluj, dar în prezent este stabilită în Anglia, unde lucrează ca hairstylist. Nu a avut o copilărie ușoară, și în toți acești ani nu a avut parte de dragostea părintească, pentru că la vârsta de 7 ani a fost dusă la un centru de plasament.

Cine este Marinela Ileana Bocretaș de la „Puterea Dragostei”. Tânăra din Cluj, în vârstă de 24 de ani are o poveste de viață impresionantă 1

Tatăl ei biologic a murit când avea 15 ani, iar cu mama sa nu are o legătură foarte strânsă. În Anglia, Ileana locuiește cu încă două surori, pe care le-a luat din plasament pentru a le oferi o viață mai bună.

„Copilăria mea a fost foarte grea. Nu am avut cei mai buni părinți, cea mai bună mamă. Nu am ce să reproșez acelui centru de copii, pentru că am fost educată, am fost mâncată, am devenit persoana care sunt astăzi.

Mă gândesc că mama mea nu știe altă viață, mama ei a fost la fel. Eu acum văd totul cu alți ochi. Eu fiind cea mai mare am dus și cele mai mari greutăți. Eu mi-am luat surorile din centru și le-am dus în Anglia.

Am dus tot timpul cel mai mare greu și am încercat să le fac pe ele să se simtă mai bine și să nu ducă greutatea. Am vrut să le fac lor o viață mai bună. Surorile mele sunt tot”, a spus Ileana Bocretaș, citată de wowbiz.ro.

Ileana Bocretaș este o persoană zâmbitoare, puternică, care a decis să participe la această competiție pentru a cunoaște un bărbat puternic și hotărât.

Nu a avut parte de foarte multe relații, ultima fiind încheiată în luna iulie. A fost o relație de doar câteva luni, dar plină cu pasiune.

error: Content is protected !!