Clujeni supărați că li se cere certificatul verde la Mall-ul VIVO. „O sa-mi angajez un vaccinat sa-mi facă piața”

Updated on octombrie 26, 2021 În primă fază, Guvernul a uitat să introducă restricții la Mall-uri, chiar dacă Raed Arafat anunțat acest lucru încă de săptămâna trecută. Guvernul a rezolvat problema ieri, după o altă ședință. Astfel, la Mall-urile din Cluj intră doar cei cu certificat verde. Spre nemulțumirea nevaccinaților care se plâng că li se încalcă… drepturi.

Pe grupul de Facebook Traiesc in Floresti – Cluj, Andreea V. a scris: Hello! A fost cineva azi la Vivo? Se cere certificatul verde la intrare? Este aglomerat la intrare? Intreb din cauza neintelegerilor de la stiri

Clujeni supărați că li se cere certificatul verde la Mall-ul VIVO. „O sa-mi angajez un vaccinat sa-mi facă piața” 1

Ferenc P.: Faliment placut la magazine care cer certificatul verde. Deci cine e vaccinat dar poarta boala poate sa mearga dar cine e sanatos si fara vaccin nu are voie. Asta da logica

Ana M.: Si totuși, eu aveam nevoie sa merg la coafor sa îmi scurtez vârfurile 😁 serios acum! Deci caut pe cineva “la negru” ???

Sorina L.: Era clar ca daca nu te pot obliga prin lege, vor gasi modalitati prin care sa te determine, sa te constranga sa te vaccinezi.

Diana L.: Perfect. Deci daca trebe sa ma duc sa-i iau la fiu-meu hainute, o sa-i spun frumos ca trebe sa umble in curu gol pana la anu.

Dani D: O sa-mi angajez un vaccinat sa-mi faca piata. Deja nu se mai dau restrictii ca sa nu fie infectare, se dau ca sa te oblige sa te vaccinezi. Bataie de joc. O sa traim si fara a intra in mall, dar eu vaccinul tot nu-l fac… sa ma tina in casa

Iacob B.: Este obligatoriu certificatul verde se controlează la intrare. Nu e aglomerat . Nu îți trebuie certificat verde doar daca mergi sa te vaccinezi acolo.

error: Content is protected !!