(Foto) Vine carantina? Rafturi goale la Carrefour Vivo Cluj. În Marea Britanie, Supermarketurile folosesc fotografii cu alimente pentru a umple rafturile

Updated on octombrie 24, 2021 Restricțiile impuse de autorități par să îi fi speriat pe clujeni. Rafturile mai multor magazine din oraș au fost golite.

O clujeancă a postat o poză cu rafturile din Carrefour Vivo. Au dispărut în special produse de bază, precum făina sau zaharul.

(Foto) Vine carantina? Rafturi goale la Carrefour Vivo Cluj. În Marea Britanie, Supermarketurile folosesc fotografii cu alimente pentru a umple rafturile 1

Și un clujean a spus că la un magazin din centru, făina a dispărut de pe rafturi.

„Azi am aflat și noi la acel magazin, că de ceva vreme e așa. Și cum aduc, cum e rasă toată făina de pe rafturi”, a transmis clujeanul.

În Marea Britanie, Supermarketurile folosesc fotografii cu alimente pentru a umple rafturile

În Marea Britanie, rafturile goale au devenit atât de dese încât magazinele au început, în mod hilar, să acopere lăzile goale cu fotografii ale produselor care ar trebui să fie fizic acolo, la vânzare.

Tesco folosește imagini cu sparanghel, morcovi, portocale sau struguri, provocând un val de glume pe rețelele de socializare, informează ziarulromanesc.net.
(Foto) Vine carantina? Rafturi goale la Carrefour Vivo Cluj. În Marea Britanie, Supermarketurile folosesc fotografii cu alimente pentru a umple rafturile 2

(Foto) Vine carantina? Rafturi goale la Carrefour Vivo Cluj. În Marea Britanie, Supermarketurile folosesc fotografii cu alimente pentru a umple rafturile 3

„Mmm, fotografii delicioase cu sparanghel”, a scris un internaut pe Twitter

„Îmi place că sparanghelul crește așa bine în Marea Britanie. Climatul nostru îi priește, sunt sigur”, a comentat un alt internaut pe Twitter.

Tesco confirmă imaginile, dar arată că nu sunt legate direct de problemele de aprovizionare, ci pentru a menține stocurile mai proaspete și pentru a reduce risipa de alimente.

În ceea ce privește produsele mai scumpe, cum ar fi detergenții, pudra proteică, ginul etc., decupajele de carton sunt folosite în cazul lor pentru a preveni furturile.

error: Content is protected !!