Cluj. Emma Răducanu a vorbit cu fanii în limba română. 8 jucătoare s-au retras de la Transylvania Open

Updated on octombrie 24, 2021 Jucătoarea britanică cu origini românești Emma Răducanu, surpriza anului în tenis după ce a câștigat, la 18 ani, US Open, este în Cluj Napoca unde participă la turneul Transylvania Open.

Emma Răducanu a ajuns sâmbătă dimineața, la ora 4:00, la Cluj-Napoca. Organizatori au întâmpinat-o la aeroport cu un buchet de flori.

Cluj. Emma Răducanu a vorbit cu fanii în limba română. 8 jucătoare s-au retras de la Transylvania Open 1

„Avem și în camera de hotel pregătite niște surprize tradiționale din Transilvania. Anumite băuturi specifice, i-am acordat chiar și o ie tradițională”, a declarat Patrick Ciorcilă, organizator al turneului Transylvania Open.

Emma Răducanu împreună cu alte 20 de jucătoare internaționale care participă la Transylvania Open sunt cazate la un hotel din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca.

Sâmbătă după-amiază, Emma Răducanu a participat la primul antrenament, alături de Gabriela Ruse, jucătoarea care o va întâlni în primul meci de la Transylvania Open pe Simona Halep. Antrenamentul a durat două ore și s-a desfășurat în prezența spectatorilor.

„Mi-a zis că este foarte obosită. Ea este obișnuită să se trezească devreme, a fost la antrenamente, s-a pregătit, este cu toate forțele înainte pentru turneu”, a declarat Patrick Ciorcilă, organizator al turneului.

Cine s-a retras de la Transylvania Open

Cu scurt timp înaintea tragerii la sorți, organizatorii au anunțat că Garbine Muguruza, Paula Badosa, Ekaterina Alexandrova, Elise Mertens, Viktoria Golubic, Veronika Kudermetova, Kaia Kanepi și Mayar Sherif s-au retras de pe tabloul principal, în timp ce Mihaela Buzărnescu nu a mai putut lua startul în calificări, relatează digisport.ro.

error: Content is protected !!