Clujeanul Paul Siserman, despre moartea celebrului bucătar Sissoko Sidia. „Am vorbit și despre acest virus”

Updated on octombrie 22, 2021 Celebrul bucătar Sissoko Sidia, fost concurent la emisiunea culinară Masterchef, s-a stins din viață după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Bărbatul a fost găsit fără suflare în propria locuință. Vestea a venit ca un șoc pentru familia și prietenii bucătarului.

Clujeanul Paul Siserman, despre moartea celebrului bucătar Sissoko Sidia. „Am vorbit și despre acest virus” 1

Sissoko Sidia a devenit cunoscut în România după ce a participat la emisiune Masterchef, în anul 2012. După încheierea competiției, el s-a specializat în domeniul culinar și a devenit bucătar cu acte în regulă.

Sissoko Sidia este născut în București, din tată guinez și mama româncă. Liceul l-a terminat în Capitală, după care a obținut o bursă din partea statului guinez în Republica Democrată Germană.

Acolo a făcut Facultatea de Microelectronică, însă nu a profesat niciodată în acest domeniu. Tot în perioad afacultății, Sissoko Sidia s-a apucat de gătit de nevoie. În acest fel, el și-a dat seama că are abilități culinare și s-a specializat în mâncare asiatică, arabă, africană, italiană, franceză, germană și slow food, scrie wowbiz.ro.

Cunoscutul chef clujean, Paul Siserman, și el fost concurent al emisiunii Masterchef, a transmis un mesaj:

„Asta a fost ultima data când ne-am văzut prietene.
A fost pentru un scop nobil.

Am vorbit și despre acest virus de….. iar tu spuneai ca ești de acord cu existenta lui dar ca e ca o răceală mai urata și ca, tigarile fac mai mult rău.
Poate nu am dreptul moral sa insist asupra faptului, ca oamenii sa se vaccineze sau nu.
Fiecare face ce vrea cu viata lui.

Dar va rog din suflet dacă va simțiți rău, mergeți la medic 🙁.
Prietene sa ai drum lin printre stele și pana când ne revedem… Sa te odihnesti in pace ‼️”

error: Content is protected !!