(Video) Așa arată vestiarul CFR-ului după victoria chinuită de la Arad! Cutii de pizza, sticle, șervețele sau bandaje au fost lăsate

Updated on septembrie 27, 2021 Echipa campioană a fost criticată de cei din Arad pentru felul în care au lăsat vestiarul de la stadionul „Francisc Neuman”.

“CFR Cluj numai comportament de campioană a României nu a avut la Arad. Dincolo de jocul fricos, economicos, bazat pe o apărare supraaglomerată la adăpostul golului lui Chipciu din minutul 27, ‘feroviarii’ au apelat la tertipuri ieftine, nesportive, pentru a-și atinge scopul în fața unei echipe UTA, care ataca cu toate liniile în căutarea egalării.

(Video) Așa arată vestiarul CFR-ului după victoria chinuită de la Arad! Cutii de pizza, sticle, șervețele sau bandaje au fost lăsate 1

Jucătorii ei, dar în special portarul Bălgrădean și fundașul Cestor, au tras lamentabil de timp, alegându-se chiar cu cartonașe galbene din această cauză.

Dar, lucrurile nu s-au oprit aici. Vestiarul CFR-ului a arătat în ultimul hal după ce jucătorii lui Dan Petrescu s-au urcat în autocarul ce i-a dus la aeroportul din Arad. Doze de suc, sticle de apă, cutii de pizza, pământ, șervețele și alte gunoaie au rămas în urma campionilor, fie pe jos, fie pe mobilierul vestiarului rezervat oaspeților. Sigur, nicio echipă vizitatoare nu a lăsat lună și bec vestiarul de la Arad, dar Culio și colegii săi parcă au ținut cu tot dinadinsul să dea o lecție de ‘civilizație’.

Doze de suc, sticle de apă, cutii de pizza, pământ, șervețele și alte gunoaie au rămas în urma campionilor, fie pe jos, fie pe mobilierul vestiarului rezervat oaspeților. Sigur, nicio echipă vizitatoare nu a lăsat lună și bec vestiarul de la Arad, dar Culio și colegii săi parcă au ținut cu tot dinadinsul să dea o lecție de „civilizație”, scrie sportarad.ro.

 

error: Content is protected !!