Un șofer din Cluj Napoca și-a băgat în spital soția și cei doi copii, după ce a lovit violent un alt autoturism

Updated on septembrie 26, 2021 Doi copii, împreună cu mama lor au ajuns ieri la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DN17, la Șintereag, în județul Bistrița.

Mașina în care se aflau a pătruns pe DN17 fără ca șoferul să se asigure corespunzător și a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Un șofer din Cluj Napoca și-a băgat în spital soția și cei doi copii, după ce a lovit violent un alt autoturism 1 Un șofer din Cluj Napoca și-a băgat în spital soția și cei doi copii, după ce a lovit violent un alt autoturism 2

Șoferul mașinii care a pătruns pe DN17 este un bărbat de 45 de ani din Cluj-Napoca, tatăl celor doi copii. Celălalt șofer în vârstă de 34 de ani este din Șintereag și a ajuns și el la spital. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave, transmite observatorbn.ro.

Victimele au fost evaluate medical la fața locului și stabilizate de către un echipaj de terapie intensivă SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

„O mașină condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani din Cluj-Napoca a intrat pe Drumul Național 17 și a lovit un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Șintereag. Accidentul a rezultat în rănirea a trei persoane din primul autoturism, cu vârstele cuprinse între 10 și 45 de ani și a șoferului de 34 de ani, din al doilea autoturism. Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“, a precizat IPJ BN cu privire la acest caz.

error: Content is protected !!