Judecatorul Cristi Danileţ, despre uciderea asistentei medicale din Cluj: „Dacă el ar fi primit închisoare cu executare încă de la prima faptă”

Updated on septembrie 25, 2021 Curtea de Apel Cluj a dat o sentință definitivă prin care menține condamnarea pe viață la închisoare a lui MOHAMED IMAN MUSTAFA MOHAMED.

În noaptea de 23 spre 24 august 2020, Mohamed Iman Mustaf a comis sângeroasa crimă din Cluj, când a ucis-o pe Ioana Valentina Catargiu, asistenta medicală din Cluj-Napoca.

Judecatorul Cristi Danileţ, despre uciderea asistentei medicale din Cluj: „Dacă el ar fi primit închisoare cu executare încă de la prima faptă” 1

 

Oamenii legii au găsit în maşina bărbatului mai multe pete de sânge, iar în telefonul Ioanei numeroase mesaje de ameninţare cu moartea.

După ce a fost prins și trimis în judecată, Tribunalul Cluj l-a condamnat la închisoare pe viață, iar Curtea de Apel Cluj a menținut verdictul.

Judecătorul Cristi Danileț a scris: „Dacă ea și-ar fi cunoscut cu adevărat iubitul…Dacă el ar fi primit închisoare cu executare încă de la prima faptă…Dacă victima l-ar fi reclamat la timp…Dacă prietenii sau familia ei ar fi știut de probleme și l-ar fi reclamat…Dacă cineva ar fi zărit momentul atacului și ar fi intervenit….”

error: Content is protected !!