Un clujean „laudă” primăria pentru instalarea unei noi treceri de pietoni, „după 41 de ani de existență și traversări ilegale și periculoase”

Updated on septembrie 24, 2021 Un clujean „laudă” primăria pentru faptul că a instalat o nouă trecere de pietoni pe Aurel Suciu, după 41 de ani de existență și traversări ilegale și periculoase.

„Anunț de informare: pe Aurel Suciu în dreptul numărului 27 s-a instalat o nouă trecere de pietoni. Atenție la pietonii ce de-acum traversează regulamentar!

Un clujean „laudă” primăria pentru instalarea unei noi treceri de pietoni, „după 41 de ani de existență și traversări ilegale și periculoase” 1

Doresc să îmi exprim, cu această ocazie, uimirea și încântarea, că după 41 de ani de existență și traversări ilegale și periculoase, cineva din primăria Cluj (probabil Serviciul Administrare Căi Publice Cluj) a avut decența și curajul să ia decizii necruțătoare și atipice: în sfârșit semafor pe Titulescu la intersecția cu Arieșului, în sfârșit trecere pietoni semaforizată în Cipariu, dinspre Traian Moșoiu direct spre parcarea de la clădirea roșie!

41 de ani! Uimit! Felicitări persoanei care mai și gândește în primăria Cluj!”, a scris clujeanul pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

error: Content is protected !!