Mirela Retegan: „Mama s-a vaccinat regulamentar și iese de la “recuperări” din Cluj, sâmbătă merge în excursie la mănăstiri pe Valea Oltului și în noiembrie pleacă în Dubai”

Updated on septembrie 24, 2021 Mirela Retegan anunță că părinții săi din Cluj s-au vaccinat anti-COVID iar de acum pot să călătorească. Premierul României, Florin Cîțu, afimă că din punctul său de vedere ar trebui să existe obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19, mai ales pentru medici și profesori dar și pentru alte categorii de persoane care lucrează cu public, în structurile MAI sau ale MApN, sau testarea să fie impusă pe cheltuiala celor care refuză vaccinarea.

Mirela Retegan:Tata a ieșit din țară o singură dată și atunci pentru ca i-am cumpărat eu bilete de avion. I s-au părut prea scumpe dar, până la plecare, știa fiecare paragraf de pe print.

Mirela Retegan: „Mama s-a vaccinat regulamentar și iese de la “recuperări” din Cluj, sâmbătă merge în excursie la mănăstiri pe Valea Oltului și în noiembrie pleacă în Dubai” 1

Nu îi plăceau schimbările de peisaj și, în general, îi plăceau mult canapeaua de acasă și telecomanda fixată pe toate canalele de sport.
Poate dacă trăia astăzi, ne certam pe tema vaccinului.

Mama s-a vaccinat regulamentar și m-a sunat zilele trecute să-mi spună că iese de la “recuperări” din Cluj, sâmbătă merge în excursie la mănăstiri pe Valea Oltului și în noiembrie pleacă în Dubai, la una dintre nepoate. De acolo, zboară direct la Barcelona, unde s-a mutat Maya.

Mirela Retegan: „Mama s-a vaccinat regulamentar și iese de la “recuperări” din Cluj, sâmbătă merge în excursie la mănăstiri pe Valea Oltului și în noiembrie pleacă în Dubai” 2

Mama nu vorbește nicio limbă străină, și româna o știe cu multe regionalisme ardelenești, are 72 de ani și nu s-a temut niciodată să meargă cu drumul.

Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu că mama m-a făcut într-o zi de vineri și am moștenit bucuria ei de a călători! Așa pot să fiu într-o zi la Paris, în alta la Câmpulung, de la Alba Iulia direct la Mikonos, ca pe 1 să zbor la Viena.

Mirela Retegan: „Mama s-a vaccinat regulamentar și iese de la “recuperări” din Cluj, sâmbătă merge în excursie la mănăstiri pe Valea Oltului și în noiembrie pleacă în Dubai” 3

Sunt curioasă cum erau părinții voștri în privința călătoriilor.

Aseară eram la birou, astăzi vă salut din Mikonos, datorită unei invitații surpriză și surprinzătoare!
E locul perfect unde să-mi adun puțin gândurile și să incarc bateriile pentru încă o tură de hei-rup!”

error: Content is protected !!