(Foto) Mămică din Cluj: „Trotuare …lățime în multe locuri abia 50 cm, stâlpi în mijloc, gropi, trepte, înclinație laterala mare spre drum”

Updated on septembrie 22, 2021 Autoritățile locale au o agendă clară de a descuraja folosirea mașinii personale și a încuraja mersul pe jos sau cu mijloacele de transport publice și alternative. Dacă în zona centrală a orașului s-au luat mai multe măsuri în acest sens, în cartierele limitrofe ale Clujului mersul pe jos pare a fi total descurajat.

O clujeancă, mamă a doi copii, spune că trotuarul este aproape imposibil de folosit, mai ales cu căruciorul.

(Foto) Mămică din Cluj: „Trotuare ...lățime în multe locuri abia 50 cm, stâlpi în mijloc, gropi, trepte, înclinație laterala mare spre drum” 1

„Trotuare din zona Nottara, Trifoiului (între Grand Italia și intersecția cu Nottara), lățime în multe locuri abia 50 cm, stâlpi în mijloc, gropi, trepte, înclinație laterala mare spre drum.

În sus merge cumva, dar în jos e imposibil. Bine măcar ca sunt limitatoare de viteza și șoferii te iartă când te vad ca ieși în drum cu 2 copii mici.

Merg cu taxi data viitoare pt un drum de 5 minute”, a transmis aceasta.

Problema nu este doar în această zonă, spun alți clujeni.

„Asa este si pe strada Meteor. Una din multele astfel de străzi din Cluj. Mai mult mergi pe carosabil, decat pe trotuar, pentru ca efectiv nu ai pe unde sa treci cu caruciorul/tricicleta, oricat ai vrea.

Dar ii pasa cuiva? Nu”

error: Content is protected !!