ISJ Cluj: Peste 200 de elevi infectați cu coronavirus. 3.470 de elevi au trecut la cursuri online

Updated on septembrie 22, 2021 Autoritățile au anunțat în nenumărate rânduri că municipiul Cluj nu va mai intra în carantină. Însă numărul mare de cazuri zilnice îi va face pe unii clujeni să se carantineze benevol. Sunt 202 de elevi infectați, orașul se îndreaptă spre 4 rată de infectare iar locuri la ATI mai sunt 1-2. La București, în unele spitale pacienții infectați cu COVID stau și câte doi în pat.

Inspectoratul Școlar Cluj a anunțat că sunt 202 elevi infectați iar numărul cazurilor COVID-19 în ceea ce privește personalul din cadrul școlilor clujene (didactic+nedidatic+auxiliar) este în acest moment de 37 de persoane.

ISJ Cluj: Peste 200 de elevi infectați cu coronavirus. 3.470 de elevi au trecut la cursuri online 1

Numărul total al grupelor/claselor suspendate până în prezent din cauza apariției cazurilor de COVID-19 la elevii din Cluj este de 147.

3470 de elevi din clasele/grupele cu activitatea față în față au trecut la cursuri online, după ce activitatea față în față a fost suspendată ca urmare a apariției cazurilor de coronavirus, conform datelor transmise de Inspectoratul Școlar General (ISJ) Cluj, pentru monitorulcj.ro.

error: Content is protected !!