Cluj: Un șofer nesimțit a ocupat două locuri de parcare și tot el a făcut scandal: „A amenințat că îmi lovește mașina cu poliția de față și n-au făcut nimic”

Updated on septembrie 15, 2021 Un șofer nesimțit a ocupat două locuri de parcare într-un cartier din Cluj Napoca. După ce proprietarul unuia dintre locurile ocupate a chemat poliția șoferul a coborât și a început să facă scandal.

Ce puteți sa-i transmiteți individului.

Ocupă două parcări, care nu-i aparțin fără să binevoiască să lase un nr.de tel.

Una dintre ele are blocator instalat pe ea ( a mea ) și ăsta vandalizat de n ori ..

Cluj: Un șofer nesimțit a ocupat două locuri de parcare și tot el a făcut scandal: „A amenințat că îmi lovește mașina cu poliția de față și n-au făcut nimic” 1

Am așteptat o ora ..poate coboară..nici vorba ..am sunat la poliție și spre surprinderea mea mai nou au echipaj care se deplasează la apeluri de gen..în urmă cu câteva luni..nu aveau pe timp de noapte..sau cel puțin așa am fost informata de cei de la politie.

Când a ajuns poliția , a coborât și persoana respectivă.
După ce că a comis-o , avea un tupeu ieșit din orice tipare ..
După câteva minute de dispute ( evident că -l blocasem în momentul în care am sunat la poliție) , a încercat să iasă și nereușind a amenințat ca-mi lovește mașina..etc..

Repet : poliția de față…și n-au făcut nimic ..cică chiar dacă ești proprietar al unei parcări și a ocupat-o altcineva nu-i pot face nimic , legea nu-i de partea noastră , a proprietarilor..să nu mai spun că m-a făcut nesimțită..

Oare unde trăim ??
Oare merită să mai faci ceva bun pt.comunitatea în care trăiești??
Vă întreb !!
Zi bună , tuturor !!”, se arată într-o postare pe Facebook.

error: Content is protected !!