(Foto) Cluj: Trafic de coșmar în această dimineață: „Strada Horea ora 8.00”

Updated on septembrie 14, 2021 Circulația în Cluj Napoca a redevenit un coșmar odată cu începerea noului an școlar. Strada Horea a fost blocată complet în această dimineață, la ora 08.00.

Apelul autorităților către clujeni în privința folosirii transportului în comun pare să nu aibă efect. Mijloacele de transport în comun par să se înece în marea de mașini care le înconjoară.

Un clujean a postat pe grupul Info Trafic jud. Cluj câteva poze cu traficul din această dimineață.

(Foto) Cluj: Trafic de coșmar în această dimineață: „Strada Horea ora 8.00” 1 (Foto) Cluj: Trafic de coșmar în această dimineață: „Strada Horea ora 8.00” 2

Pozele au generat o întreagă dezbatere. Mulți clujeni spun că mijloacele de transport în comun ar trebui folosite mai mult, eliberând astfel strada.

Mai mult, o problemă pe Horea o reprezintă și părinții care ocupă o bandă pentru a-și lăsa copii la școală.

„Să vedeti ce distracție e pentru busuri în fața Școlii Emil Racoviță, clasele I-IV, tot de acolo, de pe Horea. Unde, dacă nu îți lași copilul să coboare din mașină în fața școlii , probabil îi scade nota la purtare. Si asta se întâmplă de două ori pe zi”, a scris cineva.

„Blocăm o bandă să lăsăm puii la școală…poliția doarme”, a comentat un clujean.

(Foto) Cluj: Trafic de coșmar în această dimineață: „Strada Horea ora 8.00” 3

Alți clujeni au evidențiat faptul că traficul este îngreunat și pe multe alte străzi din oraș.

„Exact asa era si pe Frunzisului la urcare, chiar si pe Calea Turzii la coborare. Iar busul catre Zorilor arhiplin”, a transmis cineva.

(Foto) Cluj: Trafic de coșmar în această dimineață: „Strada Horea ora 8.00” 4
(Așa arată harta traficului în acestă dimineață)

error: Content is protected !!