Denis Alibec s-a fotografiat la UNTOLD, în timp ce CFR pierdea la Botoșani

Updated on septembrie 12, 2021 În timpul meciului pe care Dan Petrescu îl pierdea la revenirea pe banca ardelenilor, Alibec a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie de la Untold.

Vârful formației din Gruia a fost taxat imediat de către fanii clujeni. “Pe aici umbli? Treci la antrenament”, “La 32 de ani te lași de fotbal”, “Ăsta s-a accidentat să meargă la Untold” sau “În loc să te uiți la meciul echipei tale, ești pe clubbing” au fost doar câteva dintre reacțiile ostile venite din partea suporterilor, potrivit Digisport.ro.

Denis Alibec s-a fotografiat la UNTOLD, în timp ce CFR pierdea la Botoșani 1

Denis Alibec (30 de ani) a suferit o nouă accidentare în meciul din preliminariile la Campionatul Mondial, cu Islanda, 2-0.

Denis Alibec a ieşit accidentat în minutul 74 al partidei Islanda-România. Atacantul CFR-ului reuşise un meci foarte bun până atunci şi tocmai de aceea indisponibilitatea atacantului este cu atât mai dezamăgitoare pentru selecţioner.

CFR Cluj a pierdut contra lui FC Botoșani, scor 0-1, iar formația ardeleană a înregistrat primul eșec în acest sezon de Liga 1, după șapte victorii consecutive din șapte meciuri.

Eșecul în premieră al campioanei României a coincis cu revenirea pe banca tehnică a lui Dan Petrescu.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Jablonec, primul din grupele Conference League, programat joi, de la ora 22:00.

error: Content is protected !!