(Video) Accident Cluj. Fată pe trotinetă în stare gravă după ce a intrat într-un taxi. „Tot ce am reușit să fac a fost sa frânez și sa trag stânga de volan”

Updated on septembrie 11, 2021 O fată pe trotinetă a intrat violent aseară într-un taxi. Potrivit martorilor ar fi în stare gravă la spital.

Raul D.: „Eu sunt șoferul taxiului, ma deplasam regulamentar dinspre Polivalenta spre Piața 14 Iulie, iar doamna pe trotineta Bolt a venit de pe str Musicescu (de pe interzis), cu viteza direct în aripa mea dreapta, a plonjat pe parbriz și a căzut în fata mașinii.
(Video) Accident Cluj. Fată pe trotinetă în stare gravă după ce a intrat într-un taxi. „Tot ce am reușit să fac a fost sa frânez și sa trag stânga de volan” 1

Noroc ca nu am avut viteza și nu am trecut peste ea, tot ce am reușit să fac a fost sa frânez și sa trag stânga de volan.
(…) mai multe amănunte găsești la Politie pe Albac!

Andreea L.: Știe cineva ceva de fătuța de pe podul garibaldi dacă a supraviețuit? A fost accident cu trotineta, iar fata era intinsa pe asfalt și nu mai mișca.. Tragic, nu știu când se sesizează cineva.

Mihai V.: E la UPU și nu e într-o stare buna, conform spusele taximetristului.

Lóránt M.: Marea majoritate a celor care umbla cu trotinetele prin oras si nu numai, se usureaza de sus pe tot ceea ce inseamna legislatia rutiera. Cateva zile unul cobora de pe Feleac si facea slalom printre masini…jur, ca nu sunt normali….

Liviu A.: Oare trotinistii și bicicliștii au voie pe interzis?, ca am văzut ca se cam practica mersu pe interzis
Mihai V.: Nu o sa înțeleg niciodată ce cauta pe drumuri, indiferent ca e pe trotineta ssu bicicleta, cei care nu au o pregătire, un curs, o școală care sa le ateste dreptu de a participa la trafic.

Vezi aici Video (sursa Info Trafic jud Cluj):

error: Content is protected !!