(Video) Alexandru Tudor a recunoscut că a avantajat Steaua în duelul cu CFR Cluj: „Toată lumea știe că a fost penalty”

Updated on septembrie 8, 2021 Alexandru Tudor a recunoscut că a greșit în meciul CFR-ului din 2008, atunci când clujenii au pierdut cu 3-1 în fața Stelei.

Meciul Steaua – CFR 3-1, disputat pe 2 martie 2008, în returul unui sezon în care cele două echipe își disputau titlul de campioană. Roș-albaștrii s-au impus atunci cu 3-1, însă prestația lui Tudor a fost una părtinitoare și a dezavantajat-o în mod clar pe CFR Cluj.

(Video) Alexandru Tudor a recunoscut că a avantajat Steaua în duelul cu CFR Cluj: „Toată lumea știe că a fost penalty” 1

Alexandru Tudor a acordat un interviu portalului dexologia.ro, acolo unde a recunoscut că a comis greșeli în favorea celor de la Steaua

„Fiind un băiat foarte egoist, mă gândesc cum m-am ridicat de jos. Am avut la un moment dat o situație extrem de dificilă care m-a învățat foarte mult. E un episod pe care-l povestesc rar și pentru asta simt niște emoții. Aveam senzația despre mine că pot stăpâni orice tip de meci.

Era o mândrie excesivă. Și-am fost delegat la un meci, cu scandal mare, un Steaua – CFR Cluj. Am avut până la pauză un meci perfect, căpitanii mă respectau, echipele se comportau impecabil, jocul era cursiv, foarte frumos. Intrând cu senzația asta de suficiență, de a putea controla orice și de a crede că poți face treaba asta de unul singur, m-am dus la pauză și m-am relaxat. M-am întors cu lipsă de concentrare.” a declarat Alexandru Tudor.

„Prin minutul 50 i-am spus arbitrului de rezervă: ‘Nu-l pui tu pe Andone să stea jos?’. Adică mă ocupam de lucruri colaterale jocului.Și în clipa aia, fundașul central de la CFR Cluj dă o diagonală de 60 de metri, Semedo se întâlnește cu portarul Zapata la 55 de metri de mine și eu văd corner, dar toată lumea știe că a fost penalty! De acolo s-a spart toată această chestiune.

În momentul respectiv n-am realizat că e un câștig, această mare lovitură pe care o simțeam. Mi s-a distrus tot soclul de om cinstit, de om puternic care poate gestiona orice tip de meci”, a adăugat Tudor.

error: Content is protected !!