Bogdan Chirieac: Emil Boc ar fi bun prim-ministru după dezastrul, dezmăţul, comis de Florin Cîţu

Updated on septembrie 6, 2021 Analistul politic Cozmin Guşă este de părere că primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, va candida la alegerile prezidenţiale din 2024. Analistul Bogdan Chirieac spune că acesta ar fi bun premier după dezastrul, dezmăţul, comis de Florin Cîţu.

“Domnul Emil Boc abia se încălzeşte ca să fie un bun candidat la prezidenţiale”, a declarat Cozmin Guşă, citat de dcnews.ro.

Bogdan Chirieac: Emil Boc ar fi bun prim-ministru după dezastrul, dezmăţul, comis de Florin Cîţu 1

Bogdan Chirieac a reacţionat şi afirmă că ar susţine fără probleme o astfel de candidatură.

“Nu o spun în glumă, ci după o cunoaştere profundă şi poate după mai multă înţelepciune, că eu l-aş vota pe Emil Boc la preşedinţia României. De asemenea, o soluţie pentru România în acest moment, după dezastrul, dezmăţul, comis de Florin Cîţu, ar fi Emil Boc prim-ministru”, a replicat acesta.

Guşă a spus, ulterior, că visează la o finală prezidenţială între Emil Boc şi Vasile Dâncu.

“Da, fiindcă indiferent cine ar fi ales, România ar avea o şansă”, a mai punctat Bogdan Chirieac.

Sebastian Lazaroiu, fost consilier al presedintelui Traian Basescu, crede și el că Emil Boc are șanse să fie ales președinte

Sociologul Sebastian Lazaroiu, fost consilier al presedintelui Traian Basescu, a spus în urmă cu câteva luni că actualul primar al Clujului, Emil Boc, are sanse mari sa castige urmatoarele alegeri prezidentiale din 2024.

“(PSD) nu are un candidat (la prezidentiale – n.n.), de aia unii trag cu ochiul spre Geoana (Mircea Geoana), dar e complicat. Desi ii dau dreptate lui Ciolacu, ca sunt sanse mari sa avem un presedinte de stanga in 2024, si eu cred asta, dar nu va fi (Geoana), va fi Emil Boc. Emil Boc e cel mai de stanga, dar stanga autentica. PSD nu e de stanga, stim bine ca nu e. Ca personalitate politica, Emil Boc e structural un om de stanga. Cunoaste bine si a vazut toate deciziile, cat a fost prim-ministru”, a declarat Sebastian Lazaroiu.

error: Content is protected !!