(Foto/Video) Accient Cluj. Impact devastator. O persoană a murit. Bucăţi din maşini, împrăştiate pe sute de metri

Updated on septembrie 4, 2021 Accident deosebit de violent, seara trecută, pe o şosea din Cluj. Un şofer nu s-a asigurat când a virat stânga şi a fost lovit în plin de alt autoturism. Impactul a aruncat bucăţi din ambele automobile pe sute de metri. Chiar şi bărbatul care nu s-a asigurat a fost aruncat din maşină. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Celălalt şofer a scăpat cu răni minore, anunță Observator TV.

Vizibil şocat, şoferul venit din spate priveşte scena accidentului, după ce a reuşit să iasă din maşină. Martorii vin să se asigure că este întreg.
– Tu erai cu maşina asta?
– Da, da…
– Ce mă bucur, am crezut că erai încarcerat.
– Cine? Ţi-a ieşit ăsta în cale ?
– Ăsta mă… Venea de sus.

(Foto/Video) Accient Cluj. Impact devastator. O persoană a murit. Bucăţi din maşini, împrăştiate pe sute de metri 1 (Foto/Video) Accient Cluj. Impact devastator. O persoană a murit. Bucăţi din maşini, împrăştiate pe sute de metri 2 (Foto/Video) Accient Cluj. Impact devastator. O persoană a murit. Bucăţi din maşini, împrăştiate pe sute de metri 3
(foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ)

Potrivit Stirile Pro Tv, Şoferul care a fost dus la spital nu consumase alcool, a indicat etilotestul. Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat acest tragic accident.

În această seară, în jurul orei 19.50, în zona localității Tureni, a avut loc un eveniment rutier între 2 autoturisme.

Din primele date, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 36 de ani, din Tureni, care se deplasa din direcția Turda spre Cluj-Napoca, la intrarea în localitatea Tureni ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum local, intrând în coliziune cu un autoturism, condus din direcția Cluj-Napoca spre Turda, de un bărbat de 36 de ani, din Apahida.

În urma evenimentului cei doi conducători auto au fost răniți, bărbatul din Apahida fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate, față de celălalt conducător fiind aplicate în acest moment manevre de resuscitare. Conducătorul auto de 36 de ani, din Apahida, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!