Alin Minteuan revine la CFR Cluj. În 2020 a plecat de la club după ce s-a certat dur cu Dan Petrescu: Omul ăsta se uită cred în oglindă și se minte singur. Fabulează! Eu nu sunt victimă, sunt bărbat! El nu e!”

Updated on septembrie 2, 2021 CFR Cluj a anunţat, joi dimineaţă, revenirea tehnicianului Alin Minteuan. Acesta va ocupa postul de antrenor al echipei secunde.

“Avem încă o veste bună pentru voi, dragi CFR-işti! Alin Minteuan revine la clubul nostru şi va fi noul antrenor al echipei secunde, formaţie care evoluează în Liga a 3-a. Suntem bucuroşi că un alt fost mare jucător al clubului nostru revine acasă!”, este anunţul clubului clujean.

Alin Minteuan revine la CFR Cluj. În 2020 a plecat de la club după ce s-a certat dur cu Dan Petrescu: Omul ăsta se uită cred în oglindă și se minte singur. Fabulează! Eu nu sunt victimă, sunt bărbat! El nu e!” 1

Alin Minteuan, cel care a ocupat poziția de antrenor secund la CFR Cluj, s-a despărțit de club din cauza unor promisiuni neonorate, afirma antrenorul după despărțirea de club din 2020.

Dan Petrescu l-a criticat pe fostul său secund și a explicat care a fost situația reală care a dus la despărțirea lui Minteuan de campioana României.

“Minteuan a părut o victimă în acest conflict, dar, de fapt, eu sunt victima. Mi-a promis că amâna primirea acelor prime, eu am reușit să îi prelungesc contractul cu doi ani, am vorbit cu patronul. Am fost la Alin acasă, totul era ok și apoi, când a primit hârtia de la club să semneze, a zis că nu e de acord cu așa ceva, că el n-a vorbit cu nimeni, păi eu sunt nimeni?

Marian Copilu nu a putut rezolva această situație pentru că are niște probleme de sănătate, așa că am încercat eu să mă ocup de aceste probleme.

Îi ofeream doi ani de contract, cu 100.000 de euro, dar a zis că nu e de acord să aștepte până în iunie, pentru că mereu l-a păcălit CFR Cluj. Eu va veni la antrenament acum, are contract până pe 30 iunie, dar situația nu este deloc corectă, jucătorii n-au luat banii, dar Minteuan i-a luat. Eu nu i-am mai răspuns lui Minteuan, ce să mai vorbesc cu el? Eu nu am mințit niciodată antrenorii secunzi și nu accept niciodată să mă mintă cineva.

Eu nu am ce să îi reproșez lui Minteuan ca antrenor, va sta în continuare alături de mine, până îi expiră contractul. Problema este că toți am fost de acord cu amânarea plăților, doar el n-a fost de acord. Nu s-a pus problema să renunțăm la bani, doar să amânăm plata”, a explicat Dan Petrescu pentru Digi Sport, anul trecut.

Varianta lui Alin Minteuan este diferită

„Spunea Dan Petrescu că nu are ce să discute cu mine. Probabil că are prea puține cuvinte ca să discute cu mine… Putea să-mi răspundă la telefon, l-am sunat de vreo 4 ori și i-am și transmis prin cineva că vreau să vorbim. Nu a răspuns.

Iar acum continuă cu fabulațiile, că i-am promis așa ceva. Cred că omul ăsta se uită în oglindă și se convinge pe el că așa e. „Minteuan a acceptat, Minteuan a acceptat”… Așa și-o spune, altfel nu se explică.

Era vorba doar despre primele de joc din 2019, despre nimic altceva. Nu i-am promis nimic. Și acest lucru îl știu și colegii mei, toți oamenii din staff. Eu nu am primit nicio hârtie vizavi de amânarea plăților, așa cum minte el…”

„Apoi. Spune că Minteuan e victimă. Eu nu sunt victimă, eu am fost bărbat întotdeauna. El nu e! El e victimă mereu. Uitați-vă și la meciurile noastre. Indiferent dacă pierdem sau câștigăm, Dan Petrescu e o victimă. Se plânge non-stop. Să spunem lucrurile corect, dacă tot vrea corectitudine!

„Zicea acum că nu mai vine Curelea și că-l așteaptă pe Minteuan la antrenament. Când a fost la mine la grătar, nu am discutat nimic despre fotbal. Iar de promisiuni să nu mai discute el… Să nu mă apuc eu să vorbesc ce promite el înainte de meciuri și nu se face nimic.

El crede că a discutat cu cineva și apoi ăla face ce vrea Petrescu să facă. De aia spun că fabulează, el chiar își închipuie singur, în oglindă, că e chiar așa cum vrea el…

Să nu uit de propunerea cu contractul meu de 100.000 de euro. Probabil că Petrescu se duce la piață și-i cere femeia 50 de lei, iar el rotunjește la 100 de euro. Cam așa e și cu suta de mii promisă mie”

„Cică îmi oferea doi ani contract… Păi cine e el să-mi ofere mie contract? Eu stabilisem cu Marian Copilu lucrurile astea, nu cu Petrescu. Zice că i-a luat locul lui Marian. Lui Marian Copilu nu poate să-i ia nimeni locul! Mai bine nu se băga Petrescu și lăsa lucrurile nerezolvate. Era mai bine pentru toată lumea…

Dan Petrescu vine și pleacă de la CFR, dar eu, Minteuan, rămân aici la Cluj. Și încă o dată, nu sunt victimă, sunt bărbat și am coloană vertebrală! Ceea ce nu e cazul la Dan Petrescu”, spunea Minteuan pentru Fanatik.

error: Content is protected !!