Dan Petrescu schimbă fața CFR-ului. 3 transferuri confirmate, încă unul așteptat.

Updated on septembrie 1, 2021 CFR Cluj a realizat 3 transferuri după revenirea lui Dan Petrescu la cârma echipei. Mihai Bordeianu (29 de ani), Emmanuel Culio (38 de ani) și Florin Ștefan (25 de ani) au semnat cu gruparea din Gruia

“Culio va juca în toate meciurile, dacă va fi sănătos. Cred că el poate juca fără probleme până la 40 de ani. El a plecat din România pentru că avea o problemă de familie, iar acum a rezolvat problema și m-a sunat că vrea să revină la Cluj, să câștigăm împreună.

Dan Petrescu schimbă fața CFR-ului. 3 transferuri confirmate, încă unul așteptat. 1

Am fost surprins să aud că Florin Ștefan e liber, nici nu știam. E un fundaș de perspectivă, a jucat bine la Sepsi și la națională, iar Camora nu poate juca pe toate fronturile.

Florin Ștefan este un jucător important pentru viitorul echipei CFR Cluj. Dacă aș fi fost ofertat de echipa națională, eram liber, dar nu am fost ofertat. Nu am ezitat să semnez cu CFR, pentru că patronul de aici a fost prea important în cariera mea de antrenor.

Avem un lot extraordinar, dar fotbalul nu e matematică. Nu știu dacă este cel mai bun lot din România”, a spus Petrescu, la Digi Sport Special.

Dan Petrescu mai vrea cel puțin un transfer, după ce nu-l poate aduce înapoi pe Damjan Djokovic.

”Mai suntem în discuții cu un jucător, nu e de la noi din campionat. E mijlocaș, jucător de culoare. Djokovic este un jucător cu care s-a discutat în ultima perioadă, nu e o soluție în acest moment, are contract în Turcia, nu e ușor, dar e deschis să revină într-o zi la CFR”, a declarat Bogdan Mara, noul director sportiv al CFR-ului.

Lista neagră a lui Dan Petrescu. Jucătorii care pleacă de la campioană

Mai mulți jucători sunt pe picor de plecare de la CFR, după schimbarea antrenorului. Printre aceștia se află Chipciu, Latovlevici, Tahiri, Fofana și Arlauskis.

”Am citit că Chipciu ar avea de primit 250 de mii de euro restanțe, nu e așa, are mai puțin de primit.

În privința lui Latovlevici, cred că Dan se bazează pe Camora și pe Florin Ștefan, e un tânăr de perspectivă.

Au rămas foarte mulți jucători în lot, vom renunța la unii, am început deja discuțiile, i-am anunțat că vor fi nevoiți să-și caute echipă, dacă vor rămâne, nu vor juca.

Tahiri și Fofana trebuie să plece, au venit Culio și Bordeanu. Vom căuta soluții, ei, impresarii de asemenea”, a dezvăluit Bogdan Mara.

Acesta a infirmat zvonurile referitoare la plecarea lui Giedrius Arlauskis, cel care avea o relație specială cu fostul președinte, Marian Copilu.

”Nu vrea nimeni să plece Arlauskis, este un portar de mare valoare, a făcut istorie, Dan va discuta cu el, să vadă ce-și dorește.

Jucătorul a avut liber, nu știu dacă e plecat din țară”, a precizat directorul sportiv

error: Content is protected !!