Dezamăgire la București. Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj. „Sa-l vad pe ala care pariaza pe alta campioana decat CFR…”

Updated on august 31, 2021 CFR Cluj și-a asigurat un nou titlu prin revenirea ca antrenor a lui Dan Petrescu. Contează enorm și faptul că FCSB are un parcurs dezastruos iar Craiova încearcă să înțeleagă ce vrea Laurențiu Reghecampf. Cel mai supărat este Gigi Becali care mai trebuie să aștepte un sezon pentru a lua titlu.

Jurnalistul Silviu Tudor Samuila: „Sa-l vad pe ala care pariaza pe alta campioana decat CFR…”

Dezamăgire la București. Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj. „Sa-l vad pe ala care pariaza pe alta campioana decat CFR...” 1
(foto Adevarul)

Dan Petrescu are salariu 50.000 de euro pe lună la CFR Cluj. Clauza de reziliere este de 600.000 de euro, spun cei de la Digi Sport. Ca idee, în Turcia, la Kayserispor, Dan Petrescu avea un salariu de 850.000 de euro pentru sezonul 2021-2022, dacă antrenorul român ar fi continuat acolo.

Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA:Bine ai revenit, Dan Petrescu!
👏🏼 Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj!

🏆 Tehnicianul care a câștigat 3 din ultimele 4 titluri de campioană cu echipa noastră a revenit în Gruia, iar noi, toți cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” și îi dorim multă baftă!

🙏🏼 Avem toată încrederea că prin experiența și devotamentul său, Dan Petrescu va reuși să obțină și în perioada care urmează performanțe notabile pe banca CFR-ului.
🔜 În zilele următoare vă vom prezenta și echipa cu care Dan Petrescu va lucra la Cluj!
Bine ai revenit, Mister! 🚂”

error: Content is protected !!