Dragomir, despre CFR Cluj: ”Acolo altcineva comandă, nu Varga”. Cine ar fi decis înlocuirea lui Şumudică

Updated on august 30, 2021 Încă se caută explicații pentru demiterea lui Șumudică și înlocuirea lui cu Dan Petrescu.

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a oferit detalii din spatele scenei de la CFR, unde nu patronul ar fi responsabil pentru unele dintre deciziile făcute la club.

Dragomir, despre CFR Cluj: ”Acolo altcineva comandă, nu Varga”. Cine ar fi decis înlocuirea lui Şumudică 1

În urma înlocuirii antrenorului, Dumitru Dragomir a dezvăluit câteva informaţii de necrezut. Fostul şef al LPF susţine că Nelu Varga nu este de fapt cel care a luat deciziile administrative ce au dus la demiterile în masă de la CFR, ci anumiţi oameni politici.

Dezvăluiri din spatele scenei de la CFR
Şi Petrescu şi Şumudică sunt antrenori mari. Acolo este altceva. Este o chestie politică, de oameni politici. Ştiu mai multe, dar tac. Se zice că nu Neluţu Varga este şef. Sunt doi-trei politicieni. Ei au fost deranjaţi de atitudinea lui Şumudică.

Acolo altcineva comandă, nu Varga. Dan Petrescu a avut rezultate acolo. Dar nici lui Şumudică nu poţi să îi zici nimic. Şumudică moare pe mâna lui, aşa cum s-a întâmplat”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro X, potrivit Telekom Sport.

Florin Prunea nu vrea să audă de CFR Cluj!

Deși a recunoscut că a fost dorit de campioana României, fostul mare portar la ProSport Live a mărturisit de ce i-ar fi imposibil să fie conducător în Gruia.

Nu se pune problema să merg la CFR Cluj! Eu cu Dan Petrescu vorbesc foarte mult, mi-am petrecut mai mult timp cu el decât cu familia, stăteam 300 de zile în cantonament. El este antrenor, își face treaba lui. Acum un an a fost o discuție, a fost chiar o ofertă, i-am mulțumit foarte mult, dar este imposibil să merg la CFR Cluj.

Dragomir, despre CFR Cluj: ”Acolo altcineva comandă, nu Varga”. Cine ar fi decis înlocuirea lui Şumudică 2

Am jucat la U Cluj, a fost unul dintre jucătorii foarte iubiți de către fani. Vreau să mă mut la un moment dat în Cluj-Napoca, mă duc în concediu, dar nu se pune problema să merg la CFR”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

În altă ordine de idei, din informațiile GSP.ro, Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil 3 sezoane. Mijlocașul central se întoarce, astfel, la clubul alături de care a câștigat 4 campionate și două Supercupe.

Dragomir, despre CFR Cluj: ”Acolo altcineva comandă, nu Varga”. Cine ar fi decis înlocuirea lui Şumudică 3

error: Content is protected !!