Arlauskis pleacă la FCSB după ce s-a certat cu patronul CFR-ului. Le-a luat apărarea lui Şumudică şi Copilu

Updated on august 30, 2021 Printre fotbaliştii care vor părăsi echipa campioană după venirea lui Dan Petrescu este şi Giedrius Arlauskis, cel mai vocal în apărarea antrenorului Marius Şumudică şi a preşedintelui Marian Copilu în scandalul demiterilor din Gruia.

Lituanianul va părăsi, în proporţie de 99 la sută, formaţia din Cluj şi Petrescu nu va insista pentru păstrarea lui. Iar cea mai probabilă destinaţie a sa este FCSB, informează Digisport.ro.

Arlauskis pleacă la FCSB după ce s-a certat cu patronul CFR-ului. Le-a luat apărarea lui Şumudică şi Copilu 1

Nici cu Dan Petrescu relaţia lui Arla nu a fost strălucită, dar antrenorul miza de obicei pe el pentru prestaţiile excelente, mai ales la meciurile decisive. Anul trecută, înainte să plece de la Cluj, fotbalistul vorbea despre asta.

“Nu știu dacă Mister și-a pus amprenta asupra carierei mele, poate a fost invers! Mereu ne certăm, dar așa se întâmplă când se întâlnesc doi nebuni care știu ce vor de la viață! …

Acum, după trei ani, e momentul să ne despărțim și noi doi. Eu o iau pe drumul meu, el cine știe, sper să rămână, să ducă din nou echipa în Champions League, în Europa League”, a declarat Arlauskis în 2020.

După scandalul petrecut joi noapte în biroul preşedintelui Marian Copilu, Giedrius Arlauskis a afirmat că el şi echipa vor merge cu toţii la patronul Ioan Varga pentru a cere ca preşedintele Copilu şi antrenorul Marius Şumudică să rămână la echipă.

În plus, atunci când Şumudică nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire, Arlauskis a sărit în apărarea antrenorului şi cerut să se poată antrena sub comanda acestuia câtă vreme nu este făcut niciun anunţ oficial de demitere.

„Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe.

A mai fost plecat Marian și a fost circ. Dacă ne cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă! Noi suntem plecați”, a declarat portarul.

error: Content is protected !!