De ce nu a semnat Dan Petrescu încă cu CFR Cluj? Negocieri dure

Updated on august 29, 2021 Negocierile dintre Dan Petrescu și patronul de la CFR, Neluțu Varga. Cei doi nu au reușit să ajungă la un numitor comun în privința contractului.

Din informațiile GSP, cele două părți au mai multe probleme. Nu se înțeleg la bani și la clauzele de reziliere, în condițiile în care tehnicianul a mai avut experiențe anterioare neplăcute cu Varga.

De ce nu a semnat Dan Petrescu încă cu CFR Cluj? Negocieri dure 1

Un alt punct de discuție este alegerea noului președinte. Petrescu îl vrea pe Florin Prunea, dar finanțatorul din Gruia nu este de acord. Surse din lumea fotbalului susțin că, de fapt, Vasile Dâncu, despre care se spune că este foarte implicat în conducerea din umbră a echipei ardelene, dar și președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu ar fi de acord cu revenirea lui Prunea în fotbal, la un club puternic.

Fostul portar a avut numeroase intervenții publice în care l-a acuzat pe politicianul PSD că ar conduce fotbalul românesc. „E jupânul lui Burleanu, nu mișcă nimic fără Dâncu. E cel mai influent om din fotbalul românesc. Și la CFR, am simțit asta, dar și la FRF. A fost în spatele lui Burleanu de la început și continuă să fie”, spunea Prunea.

Din informațiile GSP, antrenamentul de astăzi al clujenilor a fost condus de către cuplul Cristian Dragotă – Bogdan Părăvan, ambii preparatori fizici ai formației din Gruia, iar cei doi ar urma să conducă echipa în meciul cu roș-albaștrii. De asemenea, la antrenament au mai fost prezenți Bogdan Boldorea, fizioterapeut, și Cristi Moldovan, antrenorul de portari.

error: Content is protected !!