Mai vine Dan Petrescu la CFR Cluj? “Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei”

Updated on august 28, 2021 Situația de la CFR Cluj nu este încă foarte clară. După ce Șumudică a spus clar că nu intenționează să plece de la echipă, Peluza Vișinie a anunțat că antrenorul rămâne în Gruia, deocamdată.

Suporterii lui CFR Cluj au participat la o ședință, în această după-amiază, alături de mai mulți reprezentanți ai campioanei și au anunțat că, pentru moment, Șumudică rămâne la CFR Cluj.

Mai vine Dan Petrescu la CFR Cluj? "Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei" 1

“Azi am participat la o scurtă discuție cu câțiva reprezentanți ai clubului nostru. Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei.

O să urmeze o ședință la nivelul clubului în zilele următoare în care o să se stabilească ce o să urmeze în viitorul apropiat”, a transmis Peluza Vișinie.

Sursele Digi Sport susțin că, la ședința de ieri, jucătorii lui CFR Cluj au fost vehemenți și și-au manifestat din nou susținerea pentru președintele Marian Copilu și antrenorul Marius Șumudică, pe care patronul îi vrea plecați de la echipă.

Astfel, rămâne de văzut dacă Șumudică și conducerea lui CFR Cluj vor ajunge la un acord în privința rezilierii contractului sau dacă antrenorul va fi pe bancă și la duelul cu FCSB

Șansele cele mai mari pentru înlocuirea lui Marius Șumudică le are Dan Petrescu. Din informațiile Digi Sport, “Bursucul” era așteptat să conducă antrenamentul de astăzi, programat la 17:00, dar problemele cu contractul lui “Șumi” îl fac pe tehnician să mai aștepte.

Varga a decis să-l dea afară pe Marius Şumudică şi pe staff-ul acestuia, plus pe Copilu şi pe Ivaşcu, deşi aflase că va trebui să-i plătească circa 300.000 de euro doar lui Şumudică, clauză şi salarii restante.

Iniţial, Varga era convins că ratarea prezenţei în grupele Europa League îi permite să demită antrenorul şi staff-ul fără niciun fel de despăgubire. Este motivul pentru care lucrează de mai multă vreme la readucerea lui Dan Petrescu, convins să revină după ce a fost asigurat de plecarea lui Copilu.

error: Content is protected !!