(Video) Situație incredibilă la CFR Cluj. Șumudică și jucătorii nu au fost lăsați să intre la antrenament

Updated on august 27, 2021 Marius Șumudică nu a fost lăsat să intre în baza de antrenament a celor de la CFR Cluj, în această dimineață.

După o ședintă care s-a desfășurat în afara bazei de antrenament, Marius Șumudică și jucătorii au părăsit locația, urmând ca detalii noi despre situația de la Cluj să apară de parcursul zilei.

Întâlnirea dintre fotbaliști și antrenor a avut loc într-un garaj, deoarece nu li s-a permis accesul în bază. “E josnic să ții echipa campioană prin garaje. Este incredibil, eu n-am trăit așa ceva”, a spus Șumudică, potivit sport.ro.


EXCLUSIV | Arlauskis face revoluție! “Dacă vă cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți!” pe www.sport.ro

Potrivit surselor www.sport.ro, Marius Șumudică a fost anunțat de șeful pazei că el și staff-ul său au fost demiși, iar jucătorii au fost trimiși acasă, urmând să se întoarcă la ora 17, pentru întâlnirea cu noul antrenor.

Potrivit acelorași surse, Marius Șumudică urmează să se întâlnească cu patronul la ora 11 pentru rezilierea contractului.

“Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi dați voie. Dacă aveți vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-ați lăsat să intru”, a spus Șumudică.

“Eu sunt antrenorul echipei, nu m-a anunțat nimeni oficial. Am venit la antrenament, este programul echipei. Eu am venit cu o oră jumătate înainte și nu sunt lăsat să intru în bază. Nu am vorbit cu patronul echipei.”, a fost reacția tehnicianului celor de la CFR Cluj.

error: Content is protected !!