Șumudică nu vrea să plece de la CFR Cluj: ”Am un contract și nu pot să-mi dau demisia”

Updated on august 27, 2021 Marius Șumudiă a declart astăzi că nu are de gând să plece de la CFR Cluj. Antrenorul spune că mâine echipa sa va intra în cantonament și niciunul dintre jucătorii săi nu se va prezenta la antrenamentul programat astăzi, la ora 17:00, care ar urma să fie condus de Dan Petrescu.

„Eu am facut programul pentru maine. Nu m-a sunat nimeni, eu tot aştept. Astăzi, stie toată lumea, am fost la antrenament şi nu am fost lăsat să intru. Diseară jucătorii nu se vor duce la antrenament!

Șumudică nu vrea să plece de la CFR Cluj: ”Am un contract și nu pot să-mi dau demisia” 1

Nu ştiu ce se întâmplă sau ce o să fie. Eu am contract si nu pot sa îmi dau demisia pentru că sunt pe primul loc în campionat şi sunt calificat în grupele Conference League!

Mâine (n.r. sâmbătă) echipa trebuie să intre in cantonament pentru meciul cu FCSB! Vom vedea! Deocamdată, clubul nu are jurist, nu are preşedinte… Nici nu ştiu cine şi când o să mă sune, daca o să mă sune…”, a declarat Şumudică pentru Digi Sport.

Iniţial, Varga era convins că ratarea prezenţei în grupele Europa League îi permite să demită antrenorul şi staff-ul fără niciun fel de despăgubire. Este motivul pentru care lucrează de mai multă vreme la readucerea lui Dan Petrescu, convins să revină după ce a fost asigurat de plecarea lui Copilu.

error: Content is protected !!