Dan Petrescu revine la CFR și e pregătit să stea pe bancă la jocul cu FCSB

Updated on august 27, 2021 Chiar dacă nu a fost făcut niciun anunţ oficial, Şumudică şi staff-ul său au fost demişi de la CFR, iar preşedintele Marian Copilu şi juristul Ioan Ivaşcu sunt şi ei daţi afară de patronul Ioan Varga.

Dan Petrescu va fi noul antrenor al echipei, anunță Digisport. Tehnicianul care a condus în trei rânduri spre titlu echipa CFR-ului este înţeles de mai multe zile cu Varga, iar astăzi ar trebui să conducă antrenamentul echipei, de la ora 17:00.

Dan Petrescu revine la CFR și e pregătit să stea pe bancă la jocul cu FCSB 1

Vali Bordeianu, Costin Curelea şi Bogdan Aldea sunt oamenii care revin alături de Petrescu la CFR. Tehnicianul pregăteşte şi o surpriză importantă pentru revenirea în Ardeal!

Şedinţa de pregătire fusese pusă de Şumudică la ora 11:00 şi schimbată la ordinul lui Varga pentru ora 17:00. Şumi i-a anunţat din nou pe jucători de ora 11:00, dar nu a putut intra în bază, iar ora antrenamentului mutată la 17:00. Până atunci, Petrescu şi staff-ul său ar trebui să ajungă la Cluj.

Joi noapte, un fost masor de la club şi juristul Ioan Ivaşcu au declanşat o bătaie în biroul lui preşedintelui Marian Copilu. Lucrurile au degenerat chiar şi mai mult în momentul în care Varga şi-a trimis bodyguarzii “să facă linişte”.

Din informaţiile digisport.ro, mai multe persoane au fost la spital şi la Institutul Medico Legal din Cluj pentru a-şi scoate certificate constatoare.

error: Content is protected !!