Cluj: O fată de 13 ani, printre cei 9 răniți în accidentul în care un microbuz a fost lovit de tren. Șoferul, singurul care a scăpat nevătămat

Updated on august 16, 2021 Nouă persoane au fost rănite în accidentul produs, luni, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Urişor, între un microbuz şi un tren Regio care circula pe relaţia Baia Mare – Cluj-Napoca.

Printre victime se află şi o fetiţă de 13 ani, care a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Cluj. Şoferul microbuzului este singurul din autoutilitară care a scăpat nevătămat în urma acestui accident feroviar, produs la intersecţia căii ferate cu drumul comunal 3 Urişor-Dej.

Cluj: O fată de 13 ani, printre cei 9 răniți în accidentul în care un microbuz a fost lovit de tren. Șoferul, singurul care a scăpat nevătămat 1

„În microbuz se aflau zece persoane – nouă pasageri şi şoferul. Au fost transportate, în vederea îngrijirilor medicale, nouă persoane, toate pasageri în mijlocul de transport persoane. Una dintre acestea a fost transportată cu elicopterul SMURD. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Alexandra Luca, citată de G4media.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit celor de la dejeanul.ro, șoferul microbuzului Înmatriculat in judetul Botosani a vrut sa evite coloana de masini de la sensul Bistritei – Baia Mare folosind un drum agricol. Nu s-a asigurat atunci cand a ajuns la calea ferata, microbuzul fiind izbit in plin de trenul Baia-Mare – Cluj.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

error: Content is protected !!