Marius Șumudică l-a dat afară pe Alex Chipciu de la CFR Cluj. Ce l-a nemulțumit pe antrenor

Updated on august 3, 2021 Marius Șumudică a decis să-l excludă din lotul CFR-ului pe Alex Chipciu. Decizia antrenorului a fost luată din cauza reacției violente pe care mijlocașul a avut-o la adresa coechipierului Otto Hindrich, după ce tânărul portar l-a lovit cu o minge în față la un joc școală de la antrenament.

”A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători.

Marius Șumudică l-a dat afară pe Alex Chipciu de la CFR Cluj. Ce l-a nemulțumit pe antrenor 1

El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat (n.r. cu Borac Banja Luka), nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta.

Până în momentul de față mă așteptam la niște scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului.

Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică”, a declarat Marius Șumudică.

Alex Chipciu este al doilea jucător de care CFR Cluj se desparte din cauza indisciplinei.

Înaintea startului de sezon, Mario Rondon a plecat de la echipă după ce un gest făcut la antrenament a fost considerat intolerabil de antrenorul Marius Șumudică.

error: Content is protected !!