(Foto) Un clujean din Congo, afacere de succes pe lacul Tarnița, inspirată de o dragoste la prima vedere

Updated on iulie 29, 2021 Diane şi Ştefan s-au cunoscut în Congo şi au acum, după ani buni de relaţie, un club de yachting pe lacul Tarniţa, din Cluj.

Cu ani în urmă, Ştefan lucra în Congo, locul în care a întâlnit-o pe Diane şi s-a îndrăgostit la prima vedere. “Într-o zi ne-am întâlnit. Am văzut-o pe Diane pe stradă, m-am dat jos din maşină, am oprit-o, mi-am cerut scuze pentru situaţia asta stânjenitoare – că o opresc pe stradă, i-am dat numărul meu de telefon şi am rugat-o că dacă vrea să mă vadă, să mă sune”, spune Ştefan pentru observatornews.ro.

(Foto) Un clujean din Congo, afacere de succes pe lacul Tarnița, inspirată de o dragoste la prima vedere 1
(Foto) Un clujean din Congo, afacere de succes pe lacul Tarnița, inspirată de o dragoste la prima vedere 2

După 4 luni, au decis să formeze un cuplu. Diane a venit după Ştefan, la Cluj, iar totul a mers de minune după ce s-a înscris la un master aici. “A fost ok, că deja trecuse probele cu familia. Familia îl iubea mai mult decât mine, dar eu tot stăteam şi ziceam că nu sunt sigură”, mărturiseşte Diane.

(Foto) Un clujean din Congo, afacere de succes pe lacul Tarnița, inspirată de o dragoste la prima vedere 3 (Foto) Un clujean din Congo, afacere de succes pe lacul Tarnița, inspirată de o dragoste la prima vedere 4

Turiștii care vin pe lacul Tarniţa se pot da cu caiacul sau stand-up paddle-ul

Yachting Club Tarnita, ideea business-ului a venit mult mai târziu, în 2017. Locul era iniţial destinat familiei, dar cei doi au văzut un potenţial imens în locaţie şi au decis să-şi deschidă o afacere.

“Am luat terenul acesta chiar când m-am întors din Congo. E terenul vecinilor, avem şi terenul familiei aici şi am început să terasăm, să modificăm la cabană una alta”, explică Ştefan.

(Foto) Un clujean din Congo, afacere de succes pe lacul Tarnița, inspirată de o dragoste la prima vedere 5 (Foto) Un clujean din Congo, afacere de succes pe lacul Tarnița, inspirată de o dragoste la prima vedere 6

Turiștii pot să vină fără programare în timpul săptămânii, dar în weekend e nevoie să își confirme prezența pentru că cererea este foarte mare, iar locurile se ocupă repede.

(Foto) Un clujean din Congo, afacere de succes pe lacul Tarnița, inspirată de o dragoste la prima vedere 7

Prețurile încep de la 25 de lei și pot ajunge până la 60 de lei. Iar cei care vor doar să se relaxeze pot sta la plajă sau să facă baie în lac.

error: Content is protected !!