Cluj. Alex Livadaru: „Sunt sigur că UNTOLD va deveni unul dintre cele mai sigure perimetre în aer liber din Europa”

Updated on iulie 29, 2021 Guvernul a dat undă verde pentru organizarea UNTOLD la Cluj. Vor putea participa 75,000 de persoane pe zi, vaccinate sau care prezintă dovezi că nu sunt infectate.

Alex Livadaru:O decizie rațională a Guvernului României.
Sunt sigur că UNTOLD va deveni- așa cum am văzut la toate edițiile- probabil unul dintre cele mai sigure perimetre în aer liber din Europa.
În fiecare an am fost impresionat de măsurile de securitate luate, iar acestea vor fi extinse în 2021 și pentru siguranța sanitară a participanților”.

Cluj. Alex Livadaru: „Sunt sigur că UNTOLD va deveni unul dintre cele mai sigure perimetre în aer liber din Europa” 1

Accesul la festivaluri va fi permis pentru toți participanții, în limita a 75.000 de persoane pe zi, cu condiția să fie vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare), să prezinte rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore, ori dovada că au trecut între 15 și 180 de zile de la data infectării cu SARS-CoV-2.

Astfel, toți cei care au cumpărat abonamente sau bilete pentru UNTOLD au garanția că le este permisă participarea la eveniment. De asemenea, au fost eliminate și măsurile de distanțare în perimetrul festivalului, toate normele aplicate fiind în concordanță cu studiile științifice aplicate, potrivit republica.ro.

Mulțumim Premierului, membrilor Guvernului și CNSU, pentru încrederea acordată. Noile măsuri reprezintă o dovadă puternică a faptului că se dorește repornirea sectorului cultural.

Sunt convins că planul de siguranță prezentat de noi autorităților este peste orice alt eveniment organizat până în prezent. Ne dorim să devină un model la nivel global, iar în felul acesta să permită, în condiții similare, organizarea de evenimente în siguranță și de acum înainte”, a declarat Bogdan Buta – CEO UNTOLD.

UNTOLD: „Această ediție UNTOLD va fi la fel de epică precum te-am obișnuit!”

error: Content is protected !!