Pericol pe un drum din Cluj. „Criminali latenți la volan. Veșnic iti taie careva curba, intra pe contrasens si îți iese in fata, veșnic se găsește unul sa te depășească in curba pe linie continua, veșnic “zboară” cate unul cu viteza de formula 1 prin localitate”

Updated on iulie 26, 2021 Drumurile din România sunt cele mai periculoase din Uniunea Europeană. În ultima vreme tot mai multe accidente au avut loc pe drumurile de la noi.

De vină pentru accidentele mortale sunt șoferii care conduc haotic.

Ovidiu B. a scris: „Azi dimineata la ora 11, pe drumul pe care il fac zilnic spre Cluj, la nici 2 Km de Cluj: ambulante, politie, lume buluc, circulatia blocata. Ma duc pe un drum ocolitor, peste 2 ore citesc stirea: sofer baut la volan, alcoolemie mare. La 11 dimineata, deja beat si la volan .

Pericol pe un drum din Cluj. „Criminali latenți la volan. Veșnic iti taie careva curba, intra pe contrasens si îți iese in fata, veșnic se găsește unul sa te depășească in curba pe linie continua, veșnic “zboară” cate unul cu viteza de formula 1 prin localitate” 1 Pericol pe un drum din Cluj. „Criminali latenți la volan. Veșnic iti taie careva curba, intra pe contrasens si îți iese in fata, veșnic se găsește unul sa te depășească in curba pe linie continua, veșnic “zboară” cate unul cu viteza de formula 1 prin localitate” 2

Drumul respectiv are 2 benzi, traverseaza 3 sate pana la Cluj: vesnic iti taie careva curba, intra pe contrasens si iti iese in fata, vesnic se gaseste unul sa te depaseasca in curba pe linie continua, vesnic “zboara” cate unul cu viteza de formula 1 prin localitate. Criminali latenti la volan.

Taranul roman e mereu baciul ungurean si cu cel vrancean. Oricand poti avea ghinionul sa fii baciul moldovean si sa te omoare, fara ca macar sa fii avertizat sau sa aiba vreun motiv de invidie, ca ai avea mai multe oi(s-ar putea sa aiba BMW cei care te omoara, iar tu o masina mai ieftina)”

error: Content is protected !!