Emil Boc, despre Constanța: Aveți tot ce, poate, noi ceilalți privim cu invidie

Updated on iulie 26, 2021 Emil Boc a remarcat astăzi dorința constănțenilor de a ocupa un loc fruntaș în „competiția” orașelor din România. Primarul Clujului a participat astăzi la Constanța, la alegerile Organizației Județene a PNL.

Avem și la Constanța echipa liberală, echipa PNL. N-am venit să vă dam niciun fel de lecție, ați fost în Transilvania secole de-a rândul, sub o presiune străină, dar adevăratele caractere se călesc în luptele dure cu adversarii.

Emil Boc, despre Constanța: Aveți tot ce, poate, noi ceilalți privim cu invidie 1

De ce vă admir? Îl admir pe domnul Huțucă pentru capacitatea de a face echipă. Când ai o echipă, în componența domnului Lupu, a domnului Chițac, asta înseamnă să fii lider cu adevărat. Domnule Cîțu, vom avea o nouă stea consolidata pe cerul Romaniei, Constanța! Aveți tot ce poate noi ceilalți ne uităm cu invidie. Aveti un potential pe care poate noi nu il avem“, a declarat Emil Boc, citat de Replica Online.

Ce faceti pentru dimensiunea strategică este un lucru uriaș. Suntem în siguranță pentru că avem Constanța, avem Mihail Kogălniceanu și îl avem pe primarul Vergil Chițac. Vreau să aplaudăm intreaga armata română pentru ceea ce face pentru România. Avem viitor în 2024. Pentru primari avem planul National de Investitii, fondul de investitii pentu localiltati. Închei spunând ca trecerea Romaniei la un nivel următor este scopul nostru.Vrem o forță de muncă bine platită și calificată”.

Premierul României, Florin Cîțu, a explicat, la Constanța, de ce este esențial ca primarii PNL să se implice activ în comunitățile lor. El susține că românii votează primari care aduc o viață mai bună cetățenilor și a dat exemplul lui Emil Boc sau Ilie Bolojan, informează stiripesurse.ro.

Primarii sunt cei care implementează proiecte pentru români. Noi trebuie să-i asigurăm pe români că nu o să mai fie drumuri fără asfalt. Asta e ceea ce facem noi. Nu o facem pentru primarii noștri sau PNL, ci pentru români. Acolo unde am făcut asta românii ne votează din nou. De aceea e votat Boc sau Bolojan și alții. Când punem interesul românilor deasupra o să vedeți că lumea ne votează”, a spus Florin Cîțu.

error: Content is protected !!