BREAKING – Budescu vine lângă Alibec la CFR Cluj. Neluțu Varga: ”80% e rezolvat”

Updated on iulie 25, 2021 CFR Cluj este foarte aproape de a detona o nouă bombă pe piața transferurilor. După aducerea lui Denis Alibec, campioana României este la un pas să îl semneze și pe Constantin Budescu, anunță cei de la Fanatik.

”Budescu, în proporție de 80%, vine să semneze cu noi săptămâna aceasta. Ni-l dorim foarte tare! Sper să-și rezolve problemele cu arabii și să vină să refacă perechea cea mai tare din Liga 1, Budescu – Alibec.

BREAKING - Budescu vine lângă Alibec la CFR Cluj. Neluțu Varga: ”80% e rezolvat” 1

Sunt convins că Șumudică va scoate maximum din acești doi jucători atât de talentați. Sunt foarte mulțumit de Șumi, e un antrenor inteligent, are acel ceva prin care tot vestiarul e trup și suflet cu el”, a spus Neluțu Varga, în exclusivitate pentru FANATIK.

Din informațiile FANATIK, Constantin Budescu va pleca luni, 26 iulie, în Arabia Saudită pentru a-și rezilia contractul cu formația Damac, care în sezonul precedent s-a salvat în ultimul moment de la retrogradare.

Pentru a putea să devină jucător liber de contract, mijlocașul este dispus să renunțe o parte diun banii pe care îi are de luat de la arabi. Dacă totul va decurge conform planului, fotbalistul de 32 de ani va ajunge marți, 27 iulie, la Cluj pentru a semna cu CFR.

Patronul Neluțu Varga i-a pregătit un contract pe două sezoane, cu opțiune pentru încă unul, și un salariu de 25.000 de euro pe lună. Ca să-l convingă pe ”Budi”, campioana României îi oferă și o primă de instalare de 400.000 de euro.

error: Content is protected !!