(Video) Golurile victoriei CFR Cluj. Şumudică a dat cu două sticle de pământ în pauza meciului din Gibraltar ca să îşi trezească jucătorii

Updated on iulie 21, 2021 CFR Cluj a avut un meci dificil în Gibraltar, în fața celor de la Lincoln Red Imps. Clujenii au câștigat la limită, cu scorul de 2-1, după un meci în care au suferit foarte mult la construcție, dar și în apărare.

La pauză, anonimii din Gibraltar au condus campioana României cu 1-0.  Marius Șumudică a dezvăluit cum s-a produs revirimentul clujenilor.

(Video) Golurile victoriei CFR Cluj. Şumudică a dat cu două sticle de pământ în pauza meciului din Gibraltar ca să îşi trezească jucătorii 1

A trebuit un șoc la pauză, să sparg două sticle și apoi am controlat jocul. Am adus 3 puncte pentru coeficientul României și avem o viață ușoară în retur.

Suntem aproape de Conference League care reprezintă în acest sezon o rețetă de succes pentru țara noastră.

A fost foarte greu, un teren imposibil, nu puteai nici să degajezi, bătea vântul contra și se oprea mingea în aer.

Nu trebuia să primim gol, facem aceleași greșeli, nu mai există echipe mici”, a declarat Marius Șumudică după meci.

Pentru CFR Cluj urmează meciul de campionat de la Clinceni, de sâmbătă, după care vine returul din Champions League.

Dacă va trece de Lincoln Red Imps, campioana României va juca împotriva învingătoarei dintre Slovan Bratislava (Slovacia) și Young Boys (Elveția). Dacă va fi eliminată de Lincoln Red Imps, CFR Cluj va ajunge în turul trei preliminar al UEFA Europa League, acolo unde va juca împotriva învinsei dintre cele două în Europa League.

error: Content is protected !!