Prin Cluj. „Nu ma pot abține sa nu-l fac celebru pe domnul cu Mercedes. După ce cu nerușinare a depășit coloana pe trotuar, m-a forțat sa întru pe contrasens sa își poată el continua drumul”

Updated on iulie 21, 2021 Șoferul unui automobil Mercedes a fost certat de clujeni pentru modul haotic în care conduce. Acesta pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic, doar pentru a ajunge mai repede la destinație.

„Nu ma pot abține sa nu-l fac celebru pe domnul cu Mercedes. După ce cu nerușinare a depășit coloana pe trotuar, m-a forțat sa întru pe contrasens sa își poată el continua drumul.

Prin Cluj. „Nu ma pot abține sa nu-l fac celebru pe domnul cu Mercedes. După ce cu nerușinare a depășit coloana pe trotuar, m-a forțat sa întru pe contrasens sa își poată el continua drumul” 1

De pe strada Ialomița pana la intersecția cu strada Dorobanților, a făcut slalom de pe o bandape alta. În sensul giratoriu ce sa mai vorbim de prioritate pentru cel care era în sens, toată strada era doar a lui ca și cum ceilalți nu am avea ce cauta pe ea. Nesimțirea a ajuns la alt nivel în ultimul timp”, a scris un clujean pe grupul Info Trafic Cluj.

Și alți clujeni l-au remarcat pe șofer în trafic.

„Ba, asta ma scos și pe mine de pe banda… așa conduce el probabil… dacă nu trăgeam eu de volan intra in mine, am un mic regret ca nu l-am lăsat sa-mi dea una”, a scris cineva.

„Respect pentru Mercedes, șoferul gunoi retardat asa am pățit și eu cu el”, a scris altcineva.

 

error: Content is protected !!