Foto Cluj. „Falnicii copaci din Parcul Central și umbroasele sălcii de pe malul Someșului nu au rezistat furtunii de la Cluj… ”

Updated on iulie 20, 2021 Pompierii clujeni au intervenit și ieri pentru înlăturarea arborilor sau a elementelor de construcții doborâte de vijelii.

Viorica V.: „Falnicii copaci din Parcul Central și umbroasele sălcii de pe malul Someșului nu au rezistat furtunii de la Cluj… 😪”

Foto Cluj. „Falnicii copaci din Parcul Central și umbroasele sălcii de pe malul Someșului nu au rezistat furtunii de la Cluj... ” 1 Foto Cluj. „Falnicii copaci din Parcul Central și umbroasele sălcii de pe malul Someșului nu au rezistat furtunii de la Cluj... ” 2

Astfel, opt echipaje ale ISU Cluj au intervenit în 34 de situații, pe tot parcursul zilei, pentru a înlătura elementele distruse de vijelie și care reprezentau un potențial pericol pentru cetățeni, dar și pentru evacuarea apei acumulate într-un subsol, potrivit Radio Cluj. 

Au fost înlăturați arbori doborâți în 23 de locații și au fost îndepărtate elemente de acoperiș sau diverse materiale de construcții în 13 cazuri.

Foto Cluj. „Falnicii copaci din Parcul Central și umbroasele sălcii de pe malul Someșului nu au rezistat furtunii de la Cluj... ” 3 Foto Cluj. „Falnicii copaci din Parcul Central și umbroasele sălcii de pe malul Someșului nu au rezistat furtunii de la Cluj... ” 4 Foto Cluj. „Falnicii copaci din Parcul Central și umbroasele sălcii de pe malul Someșului nu au rezistat furtunii de la Cluj... ” 5

Echipe din cadrul Serviciului Spații Verzi al primăriei municipiului Cluj-Napoca au intervenit alături de echipajele ISU în alte nouă locații pentru degajarea arborilor, iar specialiștii furnizorilor de utilități au desfășurat, de asemenea, lucrări pentru remedierea rețelelor de distribuție a energiei electrice și gazului.

error: Content is protected !!