Aprobat. Andreea Esca își face hotel la Cluj. Emil Boc: „Sper să se mute la Cluj, o așteptăm. Avizăm pozitiv”

Andreea Esca poate începe construcția hotelului din centrul Clujului. Ieri a primit aviz favorabil de la Primărie.

Pentru a putea construi hotelul o să fie demolate câteva clădiri existente, astfel încât reabilitarea să fie conform planului. Suprafața totală a terenului este de 439 mp. Hotelul nu va avea parcări.

Aprobat. Andreea Esca își face hotel la Cluj. Emil Boc: „Sper să se mute la Cluj, o așteptăm. Avizăm pozitiv” 1

Proprietarii doresc demolarea corpului de clădire construit de-a lungul limitei de proprietate din est și care parazitează zidul de împrejmuire, eliberând astfel o porțiune de teren care va asigura iluminat, aerisire și o impresie generală mai bună pentru restul dezvoltării. Pe calcanul de pe latura vest se va construi un etaj nou și mansardă peste corpul subsol și parter existent, într-o manieră care va păstra intacte bolțile de cărămidă ale încăperilor existente.

Pe latura din sud se va construi un corp îngust și înalt pentru scara principală de acces la noul etaj. De aici o altă scară dedicată va urca la mansardă. La fiecare nivel se va amenaja un apartament (3 apartamente în total), iar la subsol boxe de depozitare. În cadrul lucrărilor clădirea propusă va căpăta o înfățișare nouă, goluri de la parter vor fi păstrate sau închise, iar golurile părților noi vor fi într-o compoziție armonioasă cu acestea.

În mare se va respecta arhitectura zonei și imaginea clasică. Acoperișul nou va fi cu panta 380 și vor fi două lucarne pentru iluminarea corespunzătoare a mansardei. De asemenea vor fi ferestre de mansardă. Acoperișul casei scării principale este în corelație cu propunerea pentru dezvoltarea de pe Fortăreței nr. 4 ilustrat în P.U.D. aprobat cu H.C.L. nr. 958/28.11.2017, de la care preia cota cornișei și silueta acoperișului”, spun arhitecții consultați de STIRIDECLUJ.RO., preluat de stiripesurse.ro.

Reacția lui Emil Boc: „Cine? Esca? Spuneți-i că o salutăm de la Cluj? Sper să se mute la Cluj, o așteptăm. Avizăm pozitiv, cu rezerva să fie tranșată problema cu serviciul Juridic. Cred că proiectul este de calitate, nu este nicio îndoială, curțile interioare dau farmec zonei centrale”, a spus Emil Boc, potrivit media9.ro.

Cum și-a câștigat Andreea Esca primii bani
Andreea Esca și-a câștigat primii bani acceptând un rol într-un film. Vedeta era în liceu atunci și a jucat într-un film regizat de Geo Saizescu. Castingul avusese loc chiar la liceu și Andreea Esca a prins un rol în peliculă. “Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” a spus Esca, în urmă cu ceva timp.

error: Content is protected !!